sâmbătă, 26 decembrie 2009

Craciun

Anul asta n-am facut mai nici un cadou, n-am asistat la taiat de porc, n-am avut colindatori, nu am stat cu familia(mare) de sarbatori, n-am avut nimic de scris pe blog sau in alta parte despre el, n-am avut nici un plan de sarbatoare, nici o vacanta adevarata.

N-as fi scris asta daca n-as fi observat ca fiecare a mentionat ceva, si-a dorit ceva, (mi-)a daruit ceva. Suna a Craciun cu iz trist, dar nu e neaparat, trist e ca eu nu ma regasesc in el. Nu imi dau seama daca a fost premeditat sau s-a nimerit sa fie asa, dar sper sa nu mai repet figura. Am cam confundat Craciunul cu perioada de recuperare fizica cand de fapt e menit sa fie de recuperare sufleteasca.

Da' macar am primit eu cadouri, chiar de n-am facut si am brad si sunt cu celalata jumatate de familie si afara inca mai este zapada si am ascultat colinde cat am facut curat, am primit si am facut urari (ca si cum am facut un fel de cadouri mai mici pe care nu tre sa le inghesuiesti prin casa). Toate astea tot a Craciun suna, deci e Craciun si la mine, inca big time. Nu vreau sa ma gandesc cati amarati lucreaza in locuri total lipsite de spiritul Craciunului si cati n-au cu cine imparti o vorba buna, cati patesc cate-o napasta fix in perioada asta. In general lucrurile sunt mai frumoase in partea asta din an, dar multe nici nu tin cont si navalesc uite-asa.

Ce va doresc eu?! Va doresc ca Mosul sa va fi rezolvat si problemele mai grele, iar daca el a ratat ocazia sa le rezolve Noul An!

Un comentariu:

Photography Lady spunea...

Craciun Fericit si Sarbatori Fericite la amandoi!;)