miercuri, 4 noiembrie 2009

Princess is getting married

Nu e cine stie ce noutate, dar o venit si vremea mea sa povestesc de-ale nuntii.
N-am de gand sa va zic cum mirosea de bine a glazura de martipan la laboratorul de prajituri, nici cum am incercat sa negociez pe ici pe colo si nu mi-a iesit. O sa vad povestesc o latura de ce e bine sa ai si o experienta ca asta in viata. Sa vezi reactii.

Mersei sa mai probez o rochie. Adica m-a mancat pentru ca tehnic vorbind deja ma decisesem pentru o a
lta. (cum adica tehnic????). Rochia - frumooooasa, eu - frumooooaasa, eu+rochia= o minunatie. Imi scotea in evidenta fundu si tzatzele si imi ascundea inaltimea (naravul nu cred). Ce mai mi s-a parut mie ca o sa se potriveasca cu fata de masa de la restaurant. Puii meii, da era cam scumpa. I-am si zis vanzatoarei: "Mai scot din meniul invitatilor!" Cand a auzit femeia vorbele astea instant i s-a topit acreala de pe fata.
Acuma eu n-aveam cu sa fiu hotarata ca eram in zilele mele bune, singura, intr-o oglinda si lumina care ma avantajau, vazuta dintr-un singur unghi, poze n-aveam voie sa fac, ca la Agnes Toma nu te lasa(despre aceasta casa de moda este vorba).
Dat fiindca eram cu rochia abia probata si lipita de suflet am zis la toti ca e cam faina, dar cam scumpa. Si toata lumea ducea discutia mai departe cu cat face, iar eu nu tineam pe nimeni in sah si tranteam cu pretul.
Reactia no1 si cronologic si ca urma lasata pe materia mea cenusie, zice bunicul lui Bogdan, la vreo cinci minute de se incheiase subiectul: "Costa cat un Ceragem." Noi ne-am prins instant despre ce era vorba, ca stiam cat costa Ceragemul - cat rochia. Ceragem e un aparat de tereapie prin caldura si unde de nu stiu care, iar bunicul lui pui merge aproape zilnic si sta la coada sa-l foloseasca pentru ca el nu-si permite sa-si cumpere. "Sa-mi f.t una!" si intoarse capul spre perete, apoi isi arunca privirea a batjocura-n sus. Asa a facut unchi-meu. Imi sun prietena sa-i povestesc si ce-mi aud urechile: "Pai daca-i vazut pretul ce-ai mai pus-o pe tine?" pam pam pam pam
Nu ma las cu una cu doua si vreau sa vad licaririle de admiratie a oamenilor din jurul meu, drept care le convoc pe nasa si pe mama sa mergem sa mai probeze fata o data rochia. Nasa era cam speriata de preturile de prin magazin - in special de voaluri (n-o condamn) si mama zice pe la sfarsit "da' eu ma gandeam si vroiam alba" "Na, bine, cand te-oi marita sa-ti iei alba", i-am zis.

6 comentarii:

Petra spunea...

Hey :) Spune-i lui Bogdan ce zi e duminica :)))... poate o sa ai o surpriza :)

Stefanela spunea...

bafta multa! poate totusi reusesti sa iti cumperi acea rochie...desi scumpa, sau poate vezi alta faina in alt magazin..
ai grija de tine!
pup.-

Unknown spunea...

Multumesc de sfaturi si incurajari :) :*.
Nu cred ca o sa imi mai iau rochia aia ca m-am suparat pe cei de la magazin (nu vor sa aduca din depozit o rochie pe o masura apropiata de a mea, decat daca au certitudinea ca o cumpar - well then, sa vanda in stilul asta altora). Si ce-i drept cam tot ce-am pus pe mine seemed to be the ONE asa ca we give it another try.

Balamic spunea...

Mereu se reduce totul la bani. Nu mai fi trista, data viitoare mai scade vreo mie si apoi spune pretul sau nu-l spune deloc. Ca acum nu se duce bunicul la magazin sa le intrebe pe vanzatoare "cat e maica' rochia?"
Mergi si cumpar-o si spune ca ti-au facut un discount.
Nunta nu e o poveste despre invitati pentru invitati. Nunta trebuie sa-ti faca placere, sa iti aduci aminte dansul, si prietenii. No regrets.
Nunta e pentru voi.
Sunt convinsa ca o sa iasa bine. Vei fi o mireasa superba, numai buna de furat.
Hai madame, nu mai plange ca ti se intinde machiajul :d.

Unknown spunea...

:* :* :* daca citeam mesajul asta la timp poate nu-i mai balacaream pe toti ieri. Ce sa-i faci, meritau o sapuneala!

diana spunea...

Scumpa, te ce nu cauti pe Lipscani? Acolo e o adevarata piata de rochii, multe sunt urate, dar sunt si cateva foarte frumoase. Eu acolo am cautat si preturile nici nu se compara cu Agnes Toma. Mi-am luat voalul si palaria cu o zecime din cat costau la Agnes. Acolo e numa firma de capul lor, ca materiale si modele frumoase se mai gasesc si in alte parti la preturi rezonabile. Si te lasa sa faci si poze. Mult succes, daca vrei sfaturi, stii unde ma gasesti.