marți, 29 septembrie 2009

Dorinta arzatoare

HELP!
Stiu o gramada de bancuri cu pestisorul de aur si dorinte prost intelese, asa ca daca mi s-ar oferi asa ocazie mi-ar fi frica sa formulez vreo cerere. Totusi imi doresc mult ca masinile din Bucuresti sa se transforme in biciclete, sa ramana transportul in comun si masinile de carat ce nu se poate cara cu bicicleta.

Sunt si aspecte negative pe care le implica dorinta mea? Cat de negative?
Numa' alea pozitive imi vin in minte:

Am fi frumosi, sanatosi, veseli, sexy, optimisti, sociabili.
Praful ar fi mai putini ridicat, cainii n-ar mai fi asa suparati.
Copiii ar avea locuri de joaca, n-am mai sta juma' de ora sa cautam parcare.

7 comentarii:

Petra spunea...

Incepe tu prima sa renunti la masina... :P Eu as vrea sa renunte toata lumea, numai eu nu ca am mult de mers si as innebuni in metrou 30 de statii zilnic:P
Btw ma bucur ca ti-am gasit blogu` si mi-e tare dor de tine :*

Petra spunea...

Aaa... am uitat.. si as agata toti muncitorii din zona Industriilor :))))

Unknown spunea...

OOOO si mie mi-e dor de tine!
uite-asa mai comunicam si noi :)

Pai eu am incercat sa renunt dar sunt prea multi caini, prea multe masini, prea multi muncitori. Daca toata lumea ar avea bicicleta, ar fi confuzati si muncitorii ar vedea mii de fete pe bicicleta nu una ratacita si prafuita.

A. spunea...

Eu am stat o vreme in Rotterdam, unde bicicleta era la ordinea zilei. La inceput a fost foarte dubios sa vad pe bicicleta barbati la costum sau femei in fusta si cu tocuri cui. Dar de cand m-am intors le duc dorul teribil...

Totusi sa stii ca si la noi exista cateva exceptii de-astea. Seful meu vine de regula cu bicicleta la birou, si tot la costum :) Mie recunosc ca imi e foarte frica sa merg cu bicleta pe langa masini, pana cand n-o sa avem piste nu ma bag.

Unknown spunea...

Stiu ca sunt locuri unde e normal, sunt foarte multe, de ce nu e si aici? Si mie mi-e frica de masini, zona prin care vin e plina de caini si praful gros, de nici in masina nu scap de el. Oricat de curajoasa si doritoare as fi tot imposibil ramane.
Daca aveti link-uri catre site-uri care gasesc solutii, se intalnesc, aupropuneri fac ceva in directia asta dati-mi-le si mie PLS!

Anonim spunea...

Aceasta tema este pur si simplu fara pereche:), este foarte interesant pentru mine:P Bravo !! vreau sa mai vad in continuare discutii pe tema asta!

Unknown spunea...

da, chiar ca ar trebui continuata discutia asta! Trebuie apucat taurul de coarne, de coada, de ceva...