sâmbătă, 19 septembrie 2009

Fiind copil...

abia daca e vreun lucru pe care nu l-am facut: am smuls maini si capete la papusi, le-am pus sa se pupe, am descoperit fetele, m-am batut cu baietii, am jucat si fotbal si elastic.
Amintirea mea preferata e de cand mai eram singura la tzara, ma jucam de-a razboiul.Eu eram foarte saraca, in timpul razboiului, nu aveam ce manca si supravietuiam de pe o zi pe alta. Ma ascundeam de inamici, saream garduri, escaladam copaci, mergeam tiptil prin valea raului, mancam mierea ursului, radacina de rogoz, clei de copac, carcel de vie, furam mamaliga de la bunica-mea, cateodata de la vecini. La un moment dat luam pauza de la razboi ca ma chema bunica-mea la masa, mancam ca o sparta oua, snitele, ciorba, branza cu mamaliga, of course, si dupa aia o luam de la capat... iar eram lipita pamantului si n-aveam ce duce la gura.

6 comentarii:

A. spunea...

Era frumos, nu? :)

A. spunea...

Aaaaaaaaaaa, si am tot vrut sa te intreb: care e legatura cu cuvintili moldovenesti? Sa mentionez ca eu mi-s de pe-acolo :)

Unknown spunea...

Sunt din Piatra Neamt. Mai acum cativa ani, cand am terizat in Bucuresti imi dadeam accentul dupa oamenii de aici, acum mi-s tare mandra de unde vin si nu mai las nimic de la mine.

A. spunea...

Pai si din Piatra Neamt care mi-e foarte draga( eu fiind din Bacau) ai ajuns tocmai in Volunteer? :))

Unknown spunea...

Asa rau am ajuns, ce sa faci! Daca e mai aproape de Pipera :)
Da o sa ma intorc eu, fii fara grija!

A. spunea...

Pai ce sa zic, eu stau in Militari, nici aici nu-i vreo minune...