joi, 1 octombrie 2009

Ma scuzati!

Se pare ca lumea n-a-nteles. Pestisorul ala nu-si face treaba de nici o culoare.
Baaaai, aia cu schimbatul masinilor in bicleta era FIGURATIV. Ziceam sa va dati jos din masina, cu burtile, cheliile, ghiuluirile, cu plozii vostri cu tot. Luati un pic manelele la pedala sau rock boc sau gherila sau muzica clasica sau Macarena sau ce mai ingerati auditiv (da, ma, nene, Macarena asculta una - cu geamul lasat jos, cu Macarena tare, m-ar fi socat mai putin dac-asculta manele, de fapt nu m-ar fi socat deloc). Sa va atasati si-un dinam la bicicleta sa mai luminati pe ici pe colo, ca existenta voastra lumineaza prea putini pe altii. E o bezna pe strazi de la toate mintile crete, umbrite de carcase de masina.
Fetili cu paru-n ochi, plimbati oja pe coarnele la bicicleta, e mai usor sa asortezi zilnic bicicleta decat masina. Asa tinere, e pacat sa nu dati din fundul ala viitor celulitic si viitor dus la sala si-impachetat cu prafango = momentan corporatist.
Frate, se-aude mai bine din goana bicletei o-njuratura. Macar ca poti sari imediat la el, n-are geamuri, n-are nic', ii dai doua de-i sare lantu' si il faci sa mearga pe langa ghidon tot drumu' pan' la el, in Militari.
Acuma, e liber in Bucuresti numai de ziua francofoniei si duminica dimineata. Cum ar fi sa fie aglomerat numai cand ploua (na, ca nu v-am luat masina de tot firatiaidracu').

Daca va motiveaza sa va cocotati in varf de sa si sa defilati mandri pe-ale Bucurestiului plaiuri, luati-o personal, daca nu, n-are rost. Ar fi pacat sa zic ca eu nu fac parte din nicio categorie insinuata mai sus.

Niciun comentariu: